Services

Dringende interventies!

Bij een dringende interventie belt u naar het nummer 056/57.17.79 en een erkend Bmp-Services technicus komt binnen de 4 uur bij u langs!

Bmp-Services technicus

  • meet de schade op
  • doorziet het probleem
  • neemt dringende maatregelen
  • voert (voorlopige) herstellingen uit

 

Installatie niet onmiddellijk herstelbaar?

Wij zorgen voor een noodoplossing! (noodgenerator, alternatieve verwarmingsbron,..)

Voor abonnementsleden is er ook een gratis vergelijking op de energie-factuur. Wij bekijken uw persoonlijk verbruik en rekenen voor jou uit of je kan besparen op je energie-factuur!

Sinds de vrijmaking van de energiemarkt zijn er heel wat leveranciers van elektriciteit en aardgas bijgekomen. Dit is goed nieuws voor de consument want door de aanhoudende concurrentie tussen de verschillende energieleveranciers worden de prijzen gedrukt. Maar het maakt het er voor de consument niet makkelijk op om tussen al deze leveranciers de beste te vinden voor hen. Zeker niet omdat al deze leveranciers ook nog eens verschillende producten aanbieden (vaste prijs/geïndexeerde prijs) Al deze leveranciers werken dan ook nog eens met verschillende promoties waardoor heel wat mensen het bos door de bomen niet meer zien.

Een BMP energiespecialist komt bij u persoonlijk uitrekenen wat voor u het voordeligste tarief is. U krijgt uitleg over de opbouw van uw energiefactuur en de verschillende elementen ervan, en wij maken desgewenst uw overstap in orde zodat u zich helemaal geen zorgen hoeft te maken over de administratieve afwerking hiervan. Bovendien is deze dienst helemaal GRATIS voor abonnementsleden! Maak snel een afspraak met de BMP Services adviseur uit uw buurt.